Vouwwagententen


Heeft u een vouwwagen waarvan de wagenbak nog goed is, maar waar het tentdoek van door vele jaren van gebruik slecht geworden is en eigenlijk vervangen moet worden? Misschien spreekt het model u niet meer zo aan, wilt u wel eens een andere kleur of ergert u zich al jaren aan de (on)mogelijkheden die uw vouwwagentent heeft.
In al deze gevallen kan ik voor een oplossing zorgen.

Foto van vouwwagentent bobcat.

Ik kan het tentdoek van uw vouwwagen vervangen. U heeft dan weer een nieuwe vouwwagen waar u weer vele jaren plezier van kunt hebben.

Foto van vouwwagentent combi-camp.

Van veel merken en typen vouwwagens heb ik het tentdoek al eens vervangen en daar is een model van vervaardigd.
Als dat niet het geval is dan kan ik ook uw oude tent als model gebruiken. Van dat model maak ik dan voor u een nieuwe tent exact gelijk aan uw oude tent maar aangepast aan de eisen van deze tijd. De tent wordt speciaal voor u gemaakt en wij kunnen aan de tent vrijwel alles aanpassen.

Wij kunnen andere tentstoffen gebruiken, andere kleuren kiezen, ruiten ritsen ontluchtingsroosters extra of juist minder aanbrengen.
Kortom wij maken een tent alleen voor u die aan al uw eisen voldoet!

Bij aflevering geef ik u uitleg en demonstreer ik uw nieuwe tent.
Tevens geef ik u tips en adviezen met betrekking tot het onderhoud van de tent. Dit alles om een zo lang mogelijke levensduur te krijgen.

Wat voor vouwwagen u ook heeft ik maak er graag een nieuwe tent voor!

Foto van vouwwagentent montana.

Terug naar het begin van deze paginaGa terug naar de het begin van deze pagina.