Tentreparaties


In het begin van het bestaan van mijn bedrijf heb ik mij toegelegd op het maken van nieuwe tenten. Reparaties aan bestaande tenten was slechts een klein onderdeel van mijn bedrijf.
Al heel vlug werd het voor mij duidelijk dat het goed en voordelig repareren van tenten zeker zo belangrijk was. Daardoor en mede gedreven door de grote vraag naar tentreparaties, ben ik mij gaan specialiseren in dit onderdeel.
Nu, ruim 15 jaar later, kan ik stellen dat ik elke reparatie aan elke tent op een vakkundige wijze kan uitvoeren.

Foto van het reparatieatelier.

Repareren van tenten is in het zomerseizoen het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden.
De reparaties bestaan meestal uit het vervangen van kapotte onderdelen als ritsen, ruiten of slikranden. Ook veranderingen van tenten is mogelijk. U kunt hierbij denken aan het uitritsbaar maken van voor- en zijwanden of het verlengen of juist inkorten van voortenten.

Overzichtgrafiek. Ook komt het vrij vaak voor dat mij gevraagd wordt om een niet meer leverbaar onderdeel zoals bijvoorbeeld een uitbouw, te maken. Doordat mijn bedrijf geheel is ingesteld op het maken van unieke en individuele producten, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo kan ook een nog nimmer vervaardigd idee omgezet worden in een tent, luifel of aanpassing daarvan. Tevens behoren ook reparaties aan vouwwagententen tot de mogelijkheden.

Voor het repareren van tenten zijn bijna alle stoffen, ritsen, garens en dergelijke op voorraad.

Reparaties aan tenten verricht ik zowel voor particulieren als voor bedrijven. Als u bijvoorbeeld uw tent bij een caravanbedrijf hier op de Veluwe inlevert heeft u grote kans dat die in mijn bedrijf gerepareerd wordt.

         
Klik hier voor het verzendadres. U kunt uw tent tijdens de openingstijden bij mijn bedrijf ter reparatie aanbieden.
Bent u hiervoor niet in de gelegenheid, dan kunt u de tent ook naar ons toesturen. Na reparatie sturen wij de tent weer terug.
Tentreparaties zijn meestal binnen 14 dagen klaar en er bestaat zelfs een mogelijkheid voor spoed service! Bel gerust voor meer informatie.
Klik hier voor de behandelingstijd op dit moment.

Terug naar het begin van deze paginaGa terug naar de het begin van deze pagina.

TEN HOOPE TENTEN Op de site van TEN HOOPE TENTEN is informatie te vinden over voortenten en luifels. Er is een prikbord een omloopmatendatabase en een online winkel. Kortom is kamperen je hobby en doe je dit het liefst met een caravan, vouwwagen of tent, dan zul je op deze site zeker iets vinden wat je interesseert. op maat gemaakte luifel luifels voortent voortenten vouwwagen vouwwagens vouwwagentent rits ritsen tent tenten tentdoek tentstof tentreparatie tentreparaties tentreparatie's tentstok tentstokken caravan caravans kampeer kamperen TEN HOOPE TENTEN Op de site van TEN HOOPE TENTEN is informatie te vinden over voortenten en luifels. Er is een prikbord een omloopmatendatabase en een online winkel. Kortom is kamperen je hobby en doe je dit het liefst met een caravan, vouwwagen of tent, dan zul je op deze site zeker iets vinden wat je interesseert. op maat gemaakte luifel luifels voortent voortenten vouwwagen vouwwagens vouwwagentent rits ritsen tent tenten tentdoek tentstof tentreparatie tentreparaties tentreparatie's tentstok tentstokken caravan caravans kampeer kamperen Active Leisure, Alpenkreuzer, Alpino, Atz, Bax, Brand, Breedeveld, Bürstner, Camp-let, Carl Denig, Cmc, Coleman, Columbus, Combi-Camp, Conway, de Waard, de Wit, Domus, Dorema, Dwt, Edva, Erdman Schmidt, Eriba, Esvo, Eureka, Europacamper, Falco, Fan, Fjallraven, Freetime, Frohwolf, Gerjak, Gottschalk, Herzog, High Peak, Hobby, Hypercamp, Interkamp, Isabella, Jamet, Karsten, Khyam, Knaus, Lafuma, Lichfield, Markanto, Mc Kinley, Mehler, Metora, Nomad, Obelink, Omnistor, Onbekend, Paradiso, Perry Sport, Reda, Rinco, Roadmaster, Robinson, Royal, Scout, Strohmeyer, Tago, ten Hoope, Terka, Trial, Trigano, Trio, van der Horn, Varenhorst, Vendex, Vrijbuiter, Walker, Wolfskin