Privacy verklaring

De bescherming van uw privegegevens via onze Website
Ten Hoope Recreatie neemt de bescherming van de persoonlijke informatie van haar klanten zeer serieus.
U kunt onze website in het algemeen bekijken zonder dat u persoonlijke informatie hoeft te geven. Er zijn maar een aantal plaatsen waar we om persoonlijke informatie vragen.

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen voor u zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als u bij een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij willen er zeker van zijn dat u begrijpt waarvoor die informatie gebruikt wordt en hoe deze wordt beschermd. We doen er alles aan om te zorgen dat alle gegevens die we verzamelen accuraat, up-to-date en veilig zijn. Ten Hoope Recreatie verhuurt of verkoopt de op haar site verstrekte informatie niet en distribueert deze op geen enkele andere wijze.

In het algemeen helpt de informatie Ten Hoope Recreatie om u te voorzien van de meest recente productinformatie, reclame-informatie en andere gegevens die naar ons idee nuttig voor u kunnen zijn.
Door gebruik te maken van de diensten die Ten Hoope Recreatie u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Ten Hoope Recreatie, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Volgende
Categorieen
Tentdoek (47)
Sluitingen (73)
Fournituren (55)
Materiaal (58)
Tentaccessoires (15)
Stokken (67)
Koopjeshoek (21)
Tenten (1)
Partijen (19)

Ga Naar...
Gratis verzending!
Geen verzendkosten bij bestelling van meer dan €250,00
* Alleen voor Nederland.
0 items
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken