Prijslijst luifels.


Ik maak luifels voor elke caravan, maar alleen op bestelling. Wij kunnen aan de luifel vrijwel alles aanpassen. Wij kunnen andere tentstoffen gaan gebruiken, andere kleuren kiezen, ruiten of ritsen extra of juist minder aanbrengen. Kortom wij maken een luifel alleen voor u die aan al uw eisen voldoet!

Hierdoor kunnen de prijzen van door mij gemaakte luifels zeer sterk variëren. In de prijslijst die u kunt downloaden kunt u daarom alleen de meest voorkomende prijzen opzoeken.

Prijslijst
Internetaanbieding.

Wilt u een exacte prijsopgave dan bestaat ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.
In het offerte aanvraagformulier geeft u aan van welk merk, type en bouwjaar uw caravan is. Eventueel geeft u extra wensen op. Daarbij denk ik speciaal aan bijvoorbeeld kunststof- of juist katoendoek, uitritsbare zijwanden, aluminium frame enzovoort. Van de meeste caravans zijn mij de maten bekend. Ik zal aan de hand van die gegevens en de gegevens die u in de aanvraag vermeld een speciale internet aanbieding voor u maken. Ik stuur u per kerende post een e-mail een aanbieding die vier weken geldig is.

Vraag een offerte aan voor de actuele prijs! Klik hier en vraag de speciale internet aanbieding aan!
Richtprijzen.
Alle vermelde of telefonisch aan u doorgegeven prijzen kunt u alleen zien als richtprijzen. Het exact te betalen bedrag staat op de orderbevestiging die u van ons krijgt. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's inclusief b.t.w.
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact met ons op!
Klik op Contact voor ons bezoekadres, telefoonnummer en e-mail adres.
     

Terug naar het begin van deze paginaGa terug naar de het begin van deze pagina.